KESTOPIGMENTOINTI


 Palveluihin kuuluu silmänrajausten, huulten sekä kulmien kestopigmentoinnit eri tekniikoin.  

Kaikki pigmentoinnit vaativat yleensä vahvistuskäsittelyn, joka tehdään n.5-12 viikon sisällä ensimmäisestä käsittelystä.

Silmänrajausten kestopigmentointi:

Rajausten paksuus ja muoto suunnitellaan silmien malli ja asiakkaan toiveet huomioiden. Väriä voidaan lisätä vain ripsien tyveen, jolloin lopputulos on hyvin luonnollinen, tai linerista voidaan tehdä hieman paksumpi ja meikatumman näköinen. Toimenpiteen aikana käytetään kahta erilaista pintapuudutetta kivun minimoimiseksi.

Silmänrajausten pigmentoinnin pysyvyys on n. 1,5-3 vuotta.  

Lipblush-huulten kestopigmentointi:              

Huulten kestopigmentoinnilla saadaan huuliin luotua kaunis luonnollinen ja tasainen väri. Huulista tulee symmetriset ja muodosta selkeämpi.

Huulet pigmentoidaan aina oman huulikudoksen alueelle. Lähes kaikilla oma hulikudos on kuitenkin isommalla alueella kuin mitä huulissa näkyvä punertava alue, kun lisäämme näille alueille väriä saadaan lopputuloksesta myös hieman muhkeampi.

Huulet voivat turvota käsittelyn jälkeen melko paljon, mutta yleensä turvotus laskee jo vuorokauden kuluessa.  

Huom! Toimenpide voi laukaista huuliherpeksen jos herpesrakkuloita on aiemmin ollut huulissa.  Tässä tapauksessa suosittelen estolääkityksen hakemista ennen toimenpidettä.

Huulipigmentoinnin pysyvyys on n. 1,5-3 vuotta.

Kulmien kestopigmentointi:                            

Kulmien pigmentoinnilla saadaan tehtyä eri tekniikoita käyttäen luonnolliset, symmetriset ja kauniit kulmakarvat. Pigmentoinnin avulla voidaan korjata kulmien epäsymmetriaa, parantaa muotoa, vahvistaa omia kulmia tai luoda puuttuvat kulmat. Jos et tiedä mikä tekniikka sopisi juuri sinulle niin ota yhteyttä!

Kulmien muoto suunnitellaan ja mitataan aina symmetriseksi kasvonpiirteiden mukaan asiakkaan toiveet huomioiden.

Jos sinulla on kulmissa muualla tehdyt pigmentoinnit, niin konsultoi sähköpostitse kuvien kera ennen ajanvarausta: tmisarapylkkanen@gmail.com, tai varaa ilmainen konsultaatioaika.

Microblading

Microblading tekniikassa kulmat tehdään ihon pintakerrokseen ohuen terän ja pigmentin avulla karva kerrallaan. Lopputulos on hyvin luonnollinen.

Microblading pysyy n. 1-2 vuotta ja sen ylläpitämiseksi suositellaan vuosittaisia vahvistuksia.

Microblading tekniikka ei sovellu rasvoittuvalle iholle. Öljyiselle ihotyypille suosittelen puuteri -tai yhdistelmätekniikkaa.

Powder brows - puuterikulmat

Tässä tekniikassa kulmat tehdään pigmentointikoneella puuterisena värityksenä ihon pintakerrokseen. Puuteritekniikalla kulmista on mahdollista tehdä hyvin pehmeät ja luonnolliset, tai vahvat ja meikatumman näköiset. Haluttu lopputulos suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Puuterikulmat sopii kaikille ihotyypeille ja niiden pysyvyys on n. 1,5-3 vuotta. Tekniikalla voidaan korjata/peittää vanhoja pigmentointeja.

Combo brows - yhdistelmäkulmat

Combo Brows on karvatekniikan (microblading) ja puuteritekniikan yhdistelmä. Eri tekniikoita yhdistelemällä saadaan luotua yksilöllisesti jokaiselle sopivat kulmat. Tekniikkaa on mahdollista toteuttaa eri voimakkuuksilla - puuterimaista varjostusta voidaan lisätä vain vähän microblading kulmiin tuomaan hieman syvyyttä, tai meikatumman ilmeen luomiseksi käyttää enemmän puuteritekniikkaa. Lopputulos suunnitellaan juuri sinun kulmiin sopivaksi.

Yhdistelmäkulmat sopii kaikille ihotyypeille ja niiden pysyvyys on n. 1,5-3 vuotta. Tekniikalla voidaan korjata/peittää vanhoja pigmentointeja.


Esteet pigmentointi käsittelylle

 • Raskaus
 • Syöpähoidot - käsittely voidaan tehdä aikaisintaan 12kk hoitojen loppumisen jälkeen
 • Keloidi - arven liikakasvu
 • Roaccutan-kuuri tai vastaava - käsittely voidaan tehdä aikaisintaan 6kk lääkityksen lopettamisen jälkeen
 • HIV tai hepatiitti-infektio
 • Käsiteltävän alueen iho on rikki
 • Käsiteltävällä alueella on runsaasti luomia (luomen päälle ei voi pigmentoida)

Ennen toimenpidettä

 • Vältä tuotteita jotka sisältävät Retin-A:ta (tretinoniinia), tai A-vitamiinia. Näiden tuotteiden käyttö tulisi lopettaa kuukausi ennen käsiteltävällä alueella.
 • Vältä AHA-tuotteita käsiteltävällä alueella, lopeta käyttö viikko ennen toimenpidettä ja anti-agening tuotteiden käyttö kahta viikkoa ennen.
 • Älä käytä aspiriinia, ibuprofeiinia tai muita kipulääkkeitä 48h ennen toimenpidettä. Suosittelen myös välttämään lääkkeitä millä on voimakas vaikutus kehoosi.
 • Älä juo alkoholia 48h ennen toimenpidettä ja vältä kofeiinin käyttämistä samana päivänä (kofeiini kiihdyttää verenkiertoa).
 • Älä luovuta verta samana päivänä kun tulet toimenpiteeseen.
 • Älä nypi kulmia viikkoon ennen käsittelyä.
 • Älä värjää kulmia kahteen viikkoon ennen käsittelyä.
 • Saavu toimenpiteeseen ilman meikkiä tai kevyellä meikillä. Vältä myös itseruskettavien käyttöä.
 • Mahdollisista pistos- ja täyteainehoidoista tulee olla kulunut vähintään kaksi viikkoa ennen toimenpidettä (otsan alue ja huulet).

Ennen silmien rajausten pigmentointia:

Ripsiseerumin käyttö tulee lopettaa 6kk ennen toimenpidettä. 

Ripsienpidennykset tulee poistaa ja silmissä ei saa olla tulehdusta - mahdollinen tulehdus tulee hoitaa ennen toimenpidettä.

Ennen huulten pigmentointia:

Kosteuta ja hoida huulet hyvin pari viikkoa ennen käsittelyä. Huulten ihon tulisi olla hyvässä kunnossa ja kosteutettu. 

Jos sinulla on ollut aiemmin herpesrakkula huulessa, suosittelen hakemaan estolääkityksen ennen toimenpidettä!

Jälkihoito-ohjeet käydään läpi toimenpiteen jälkeen ja saat ne kirjallisena mukaasi.

Luo kotisivut ilmaiseksi!